Contact

info@platformzambia.nl
Secretariaat Werkgroep Zambia
+31 (0)35 53 81 951

Info

Deze website is ingedeeld in de secties ‘Artikelen en informatie, Particuliere Initiatieven en Achtergronden’ en een sectie ‘Nederlandse Ontwikkelingsinitiatieven in Zambia’. Daarnaast is er ruimte voor informatie over de activiteiten van de ‘Stichting Werkgroep Zambia’ die deze website platformzambia.nl beheert.

Zambiadag 2020: zaterdag 4 april: Novalis college Eindhoven (Klik voor uitnodiging !)

Van 04.04.2020 11:00 tot 04.04.2020

Platform Zambia

Beste vrienden van Zambia, 

Met onze Stichtingen, door vriendschapsbanden of gewoon als liefhebber van het land hebben velen van jullie ook dit jaar meegeholpen aan de vooruitgang in Zambia. 
Ook de werkgroepleden van Stichting Werkgroep Zambia hebben niet stilgezeten. We hebben inmiddels een datum voor de Zambiadag 2020 die gehouden zal worden op 
                                zaterdag 4 april in het Novalis College in Eindhoven. We hebben, mede door de openingstoespraak van afgelopen jaar van mevrouw Phyllis Chilekwa als thema gekozen: 

 
                          De rol van de vrouw in ZAMBIA in de VOORUITGANG. 


Dus: blok deze datum alvast in je agenda, verspreid dit bericht binnen je netwerk en laat wat van je horen als je tips voor ons hebt.

Het definitieve programma komt pas samen met een inschrijvingsformulier half februari in jullie email-box. 
Arlet Splint, secretaris Werkgroep/Platform Zambia.Dear Sirs, 


I hope you are well.

On behalf of the board and committee Stichting Werkgroep Zambia I am happy to invite you for the Zambiaday 2020 to be held on 
                     the 4th of April 2020 in the Novalis College in Eindhoven Netherlands.

More details will follow but we decided the theme of the day will be:

The role of the Zambian women in the making of progress. 

Kindly inform us on the number of people in your group that intend to attend and we look forward to seeing you next year.

Regards.

Arlet Splint, secretary Platform Zambia 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.